Válassz az alábbi szolgáltatások közül!

Az elmúlt időszakban, minthogy a személyes találkozások száma lecsökkent előtérbe kerültek a távolról is működő terápiák.

Egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a CBD-t, kannabinoidot tartalmazó termékek terápiás javaslataival, használatával, adagolásával kapcsolatban. 2019-ben figyeltem fel arra, hogy a kender kivonata terápiás céllal milyen sokrétűen alkalmazható. Elkezdtem tájékozódni ebben a témában. Egyre több cikket, publikációt, könyvet olvastam, előadást hallgattam meg. Majd megérkeztek a felkérések, hogy beszéljek erről a témáról. Időközben a tapasztalatok is gyűlni kezdtek. Aki tájékozódik az endocannabinoid rendszerről, megérti annak működését, hamar belátja miért jelent komoly segítséget a kenderszármazékok bevitele a szervezetbe számos betegség illetve a megelőzés kapcsán.

A tanácsadáshoz nincs szükség személyes találkozóra. Online (zoom, skype, messenger), vagy telefonon zajlik.

A tanácsadás időtartama: 15 perc.

A tanácsadás díja: 7.000 ft.

SCIO biorezonanciás állatpotfelmérés,

mellyel távolról is lehet méréseket végezni, kiemelkedően jó eredménnyel, köszönhetően a NASA egyedülálló fejlesztésének. Igy tehát személyes megjelenés nélkül is alkalmazható, azonban – lehetőség szerint videokonferenciában vagy telefonon – kapcsolatot tartva az állapotfelmérés résztvevőjével a felmérés időtartama alatt. A SCIO kiváló segitség azokban az esetekben, amikor nem tudni honnan indulhatott ki a kedvezőtlen egészségbeli változás. Ugyanakkor jól alkalmazható paraziták, gombák, virusok – köztük a SARS virus családba tartozó virusok – , baktériumok, gyulladások, allergiák, étel vagy egyéb érzékenységek, ásványi anyag, nyomelem és vitaminszint feltérképezésére. Csaknem 12 ezer féle rezgésszámra láthatjuk a szervezet reakcióját. Kimutatható az aktuális oxigénszint, vitalitás, energiaáramlás, a stressz szintje és a sav-bázis egyensúly is sok egyéb mellett.

Ha az állapotfelmérést személyesen szeretnéd igénybe venni, akkor homlokpántot, csukló- és bokapántot alkalmazunk az elektródák rögzítésére.

A SCIO állapotfelmérést ajánlott (bármely korosztálynak, akár csecsemőkortól)

 • fáradékonyság
 • kimerültség
 • álmatlanság
 • stressz
 • gyulladásos tünetek
 • fájdalom pl.: migrén, baleset utáni fájdalom, érzékelés-kiesés
 • étvágytalanság – elhízás
 • tanulási nehézségek
 • étel érzékenységek pl.: glutén, laktóz…, allergiák
 • aszthma
 • menopausa
 • parazitás, candidás állapotok
 • táplálkozási hiányok
 • rizikófaktorok kiszűrése
 • demencia
 • betegség-megelőzés estén.

SCIO Bioresonanciás állapotfelmérés: 

1 alkalom 18.000 Ft (k.b. 60 perc).

3 alkalmas bérlet SCIO Biorezonanciás állapotfelmérésre: 43.000 Ft.

A Bioenergetikai felmérés és harmónizálás

is egyike azon módszereknek, amely távolról is alkalmazhatók. Ha a szervezet energetikai rendszerében az egyensúly felborul, a harmonikus működés meggyengül, az életenergiák nem tudnak szabadon áramlani. Ezt először a finom energetikai mezőben, az aurában lehet érzékelni, majd különféle blokkok léphetnek fel, így előbb-utóbb megjelenhet a betegség. Ennek külső (életmód, környezet, fizikai elváltozások…) és belső sérülések (gondolkodás, félelmek, szorongás, stressz, traumák, lelki sérülések, negatív programok, beidegződések, földsugárzások…) egyaránt lehetnek az okozói. Szervezetünk minden esetben jelez, már az első kis egyensúlyzavarnál, de ezekre a jelekre nem mindenki figyel, ha mégis, félreértelmezheti vagy nem veszi eléggé komolyan. A bioenergetikai felmérés során feltárjuk, hol vannak az alacsonyabb energiaszintet mutató csakrák, energiaközpontok, majd ezeket tisztítjuk, visszaharmonizáljuk és stabilizáljuk.

A felmérés és harmónizálás ülve történik.

Ajánlott mindazoknak, akik kedvezőtlen változásokat figyelnek meg:

 • az energiaszintjükben, vitalitásukban
 • hangulatukban
 • élethelyzeteikben
 • kapcsolataikban
 • életük bizonyos területein,

továbbá:

balesetek, betegségek, függőségek, műtétek, traumák után, rossz beidegződések, krónikus fáradtság, kimerültség esetén, új élethelyzetekre való felkészülés időszakában, életmódváltás, költözés és bármilyen változás esetén.

Bioenergetikai felmérés és harmonizálás: 

45 perc: 18.000 Ft.

Reflexológia kezelés

ősi hagyományok tiszteletben tartásával működő természetgyógyászati módszer. Lényege, hogy a reflexzónákon, így pl. a talpon alkalmazott érintés, nyomás, masszírozás visszahat a szervezet egészére, aktiválva a szervezet öngyógyító folyamatait, segítve ezzel az egyensúlyi állapotot mielőbbi elérését, így a gyógyulást. Egészségünk megőrzésére, betegségek kialakulásának megelőzésére, prevencióra, illetve a már kialakult betegségek gyógyításának elősegítésére valamint felfrissülésre egyaránt alkalmas szelíd gyógymód. Nincsenek káros mellékhatásai, kisgyermekeknél is alkalmazható.
Két talpunkon megtalálható az összes szervünk kivetülése, ezek a talp reflex-zónái. Ezek érintésével, masszírozásával javul az egyes szervek, szervrendszerek működése, harmonikusabbá, kiegyensúlyozottabbá, egészségesebbé válhatunk.

A kezelés ülve, lábakat lábszárig szabaddá téve, masszázsolajjal vagy krémmel folyik. Kellemes, bár helyenként kis fájdalomérzet felléphet.

A talpreflexológia:
– beindítja a méregtelenítő folyamatokat

– harmonizálja az idegrendszer működését
– erősíti az immunrendszert
– harmonizálja a vérkeringést és a nyirokkeringést
-elősegíti a hormonrendszer, az emésztőrendszer és a vizeletkiválasztó rendszer ideális működését
– javítja a nemi szervek, a mozgásszervek és az érzékszervek aktivitását
– feszültséget old, ellazít, gyógyítja a testet és a lelket is.

Reflexológia kezelés:

40 percben: 7.000 Ft.

4 alkalmas bérlet: 21.000 Ft.

Kinezológiai oldás

az energia elakadások, a blokkok, a negatív érzelmek oldásával segíti a harmonikus, energikus egyensúlyi állapot visszaállítását.

A kineziológia lelki oldalról, egységként vizsgálja az egész embert. Rendszere arra épül, hogy bármi, ami megtörtét velünk, eltárolódik és hatást gyakorol további életünkre. Egy-egy alkalommal az agyban tárolt információkat kérdezzük le izomtesztek segítségével. A feltárt negatív érzelmeket, beidegződéseket  pozitívba fordítjuk át homlok-tarkó fogás közben, majd rögzítjük a pozitív érzelmeket.

Egy beszélgetéssel kezdjük az oldást. Ülve és állva is dolgozunk.

Felnőttek és gyerekek esetében egyaránt alkalmazható a következő esetekben:

     –   tanulási nehézségek pl. dyslexia, disgráfia, discalcula, hyperaktívitás

   –     kapcsolati problémák

   –     alacsony önértékelés

   –     szülő-gyermek konfliktus

   –     félelmek, fóbiák, szorongások

   –     kommunikációs nehézségek

   –     örök veszteseknek

   –     önismeret fokozása.

Kineziológiai oldás:

90 percben: 30.000 Ft.

Az Access Bars

kezelés gyengéden és hatékonyan segít feloldani a blokkokat, az önkorlátozó hiedelmeket, a fix nézőpontokat, a negatív programokat, segíti az elengedést.  A könnyedebb létezés, az új lehetőségek felé mutat, támogat abban, hogy elismerd és felismerd a képességeidet, hogy más nézőpontból is rá tudj nézni a problémás, megoldást igénylő területekre. Segíti a tisztább, jó szándékú kommunikációt, az új élethelyzetekhez való könnyed alkalmazkodást. Ellazítja az agyhullámokat, oldja a feszültségeket, ami által több lehetőség nyílik a befogadásra és a teremtésre. A kezelés háton fekve, a fej 32 pontját megérintve folyik.

Mikor válaszd az Access Bars® t?

 • ha változást szeretnél
 • ha könnyedebben működő kapcsolatokra vágysz
 • ha kipróbáltál már más módszereket, azonban azok kevésbé voltak hatékonyak
 • ha szeretnéd megélni a képességeidet
 • ha tudatosságot választod, mint eszközt
 • ha boldogabban akarod élni az életedet
 • ha elfáradtál attól, hogy problémákba ütközöl, és nyitott vagy arra, hogy könnyebben éld meg az új helyzeteket.

Acces Bars kezelés:

60 percben: 12.000 Ft.

30 percben: 7.000 Ft.

Acces Bars tanfolyam (egy napos): 65.000 Ft.

Bármilyen kérdésed van

Keress bizalommal!

Címünk

1024, Káplár utca 4/a

Telefonszám

+36-70-395-5899

Email

csasziedith@gmail.com